2441400090 6978186051 Σαρανταπόρου και Θεσσαλιώτιδος 136 - Καρδίτσα kounavaspa@gmail.com
 
 
 
Κουνάβας Ν. Παύλος
Υδραυλικά Είδη - Εγκαταστάσεις | Καρδίτσα
 
 
 

 
 
 

Η επιχείρηση μας "Κουνάβας Ν. Παύλος", με έδρα την Καρδίτσα στην οδό Σαρανταπόρου και θεσσαλιώτιδος 136, αποτελεί παραδοσιακό παράγοντα στον χώρο των Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων.

Με πολυετή εμπειρία, διακρινόμαστε για την εξειδίκευσή μας στη Μελέτη και Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου, τη Θέρμανση, Ύδρευση, Αποχέτευση, καθώς και τις Ανακαινίσεις Μπάνιου και τα Ηλιακά Συστήματα.

Εκτός από τις υπηρεσίες, η επιχείρηση μας διαθέτει φυσικό κατάστημα όπου προσφέρει ευρύ φάσμα Υδραυλικών Ειδών, Ειδών Υγιεινής και άλλων σχετικών προϊόντων.

Με επαγγελματισμό και σταθερή ποιότητα, η επιχείρηση μας "Κουνάβας Ν. Παύλος" συνεχίζει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών του, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η επιχείρησή μας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας στον τομέα των θερμοϋδραυλικών και της ενέργειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξειδικευμένο Προσωπικό

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς, εξασφαλίζοντας έτσι ότι κάθε έργο υλοποιείται με τη μέγιστη τεχνική ακρίβεια και επαγγελματισμό.

Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας

Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας

Επιλέγουμε προσεκτικά προμηθευτές και υλικά που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζει την αντοχή και τη μακροζωία των εγκαταστάσεων μας, παρέχοντας παράλληλα αξιόπιστη λειτουργία στον χρόνο.

Θερμοϋδραυλικές Υπηρεσίες

Θερμοϋδραυλικές Υπηρεσίες

Από τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση θερμοϋδραυλικών συστημάτων μέχρι την συντήρηση και επισκευή, η ομάδα μας είναι εδώ για να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Εγγυημένα Αποτελέσματα

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών μας.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Διαθέτουμε ένα φυσικό κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε υδραυλικά είδη, είδη υγιεινής και άλλα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ