2441400090 6978186051 Σαρανταπόρου και Θεσσαλιώτιδος 136 - Καρδίτσα kounavaspa@gmail.com
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
Κουνάβας Ν. Παύλος
Υδραυλικά Είδη - Εγκαταστάσεις | Καρδίτσα
 
 

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψει τις ανάγκες σας στον τομέα των θερμοϋδραυλικών και όχι μόνο. Εκτελούμε υδραυλικές εργασίες, εγκαταστάσεις λέβητα, ηλιακών πάνελ / ηλιακών θερμοσιφώνων, εγκαταστάσεις λέβητα πέλλετ, ενδοδαπέδια θέρμανση, εγκατάσταση φυσικού αερίου, ανακαινίσεις μπάνιου, υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικες εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις πλακιδίων και γύψινες κατασκευές ωστε ο πελάτης να μην έχει κανένα άγχος.

 

Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, διασφαλίζουμε ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια και εγγυάται αντοχή και αποτελεσματικότητα. Είτε πρόκειται για την αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης σας, την εγκατάσταση ηλιακών πάνελ για ανανεώσιμη ενέργεια, είτε για την ανακαίνιση του μπάνιου σας, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας με επαγγελματισμό και φροντίδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
Η επιχείρησή μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον χώρο των Θερμοϋδραυλικών, επικεντρώνοντας την προσοχή μας σε πολλούς τομείς. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν:
 
 
 Υδραυλικές Εργασίες

 

Αναλαμβάνουμε υδραυλικές εργασίες με ακρίβεια και αξιοπιστία, από την επισκευή διαρροών έως την εγκατάσταση νέων σωληνώσεων και συστημάτων ύδρευσης

 

 Εγκαταστάσεις Λέβητα

 

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης λεβήτων, επιλέγοντας τους κατάλληλους λέβητες για τις ανάγκες σας και εξασφαλίζοντας αποτελεσματική θέρμανση.

 

 Εγκαταστάσεις Ηλιακών Συστημάτων

 

Εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση ηλιακών πάνελ και ηλιακών θερμοσιφώνων, προσφέροντας βιώσιμες και οικολογικές λύσεις για τη θέρμανση νερού με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας.

 

 Εγκαταστάσεις Λέβητα πέλλετ

 

Προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης λεβήτων πέλλετ, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες για αποδοτική θέρμανση με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

 

 Ενδοδαπέδια Θέρμανση

 

Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης ενδοδαπέδιας θέρμανσης, προσφέροντας ισομερή κατανομή θερμότητας και άνεση σε κάθε χώρο.

 

 Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

 

Εξειδικευόμαστε στη μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου, παρέχοντας ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις για τη θέρμανση και την παροχή ζεστού νερού.

 

 Ανακαινίσεις Μπάνιου

 

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μπάνιου, προσφέροντας υπηρεσίες που αναβαθμίζουν τον χώρο σας με σύγχρονα και λειτουργικά στοιχεία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον πολυτέλειας και άνεσης.

 

 Πακέτα Εργασιών

 

Διαθέτουμε πακέτα εργασιών σε ανακαινίσεις, σε προγράμματα εξοικονομώ και σε νέες κατασκευές σπιτιών όπου περιλαμβάνουν υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις πλακιδίων και γύψινες κατασκευές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

kounavaspa@gmail.com

 
 

 2441400090 - 6978186051

 
 

Σαρανταπόρου και Θεσσαλιώτιδος 136 - Καρδίτσα